Πολιτική Επιστροφών  • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.
  • Σε περίπτωση επιστροφής μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας σας, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας αλλαγής που υπάρχει μέσα στο δέμα που παραλάβατε. Επιστροφές προϊόντων δε θα γίνονται δεκτές χωρίς τη φόρμα αλλαγής συμπληρωμένη.
  • Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση ( να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ) και να συνοδεύονται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα ( ετικέτες , φορολογικά έγγραφα κτλ. ).
  • Όλες οι αλλαγές γίνονται στην τιμή αγοράς του προϊόντος και εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε την επιστροφή .
  • Αν το προϊόν τηρεί όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε κάθε αντίθετη περίπτωση το προϊόν θα σας επιστρέφετε ξανά με δική σας χρέωση .

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

1.  Συμπληρώνετε την φόρμα αλλαγής που υπάρχει μέσα στο δέμα σας.

2.  Καλείτε τη Γενική Ταχυδρομική στο 210 4851100 ή πηγαίνετε στο πλησιέστερο κατάστημα της και μας στέλνετε το δέμα στην παρακάτω διεύθυνση με χρέωση παραλήπτη. ( Σε περίπτωση αποστολής με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, τα έξοδα επιβαρύνουν εσάς )  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : TSAMPAROUXALAKI –  ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ – ΜΙΝΩΑ – ΤΚ 70300 - Τηλ. 289 150 0101 

3.  Όταν παραλάβουμε το προϊόν ελέγχουμε αν τηρούνται όλα τα παραπάνω κριτήρια. Στην συνέχεια κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιλέξετε μαζί το νέο προϊόν   ( ίδιος κωδικός σε διαφορετικό μέγεθος ή άλλος κωδικός )  που θέλετε, το οποίο και θα σας αποστείλουμε με την Γενική Ταχυδρομική στην διεύθυνση σας .

 

  • Το συνολικό κόστος επιστροφής και αποστολής με αντικαταβολή βαρύνει τον πελάτη είναι 5,00 € και το πληρώνετε με την παραλαβή του δέματος .

 

ΠΡΟΣΟΧΗ :  Δεν πληρώνετε τίποτα με την αποστολή του δέματος στον συνεργάτη της Γενικής Ταχυδρομικής.

ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ . Τα έξοδα αποστολής και οποιαδήποτε άλλη διαφορά προκύπτει από την αλλαγή τα πληρώνετε με την παραλαβή του δέματος.

                           

Για περισσότερες διευκρινήσεις επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 289 150 0101 .

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Σε όλη την Ελλάδα
για παραγγελίες άνω των 50 €!

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Δεν είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής κάρτας

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ?

Κάλεσε μας στο 289 150 0101
FREE RIDE TO THE TOP